QAS holidays

Zoekcode of naam product

Medewerkers


De medewerkers van QAS holidays hebben één ding gemeen: een passie voor reizen. Zij kennen onze bestemming niet alleen van papier, maar ook uit eigen ervaring en kunnen u zodoende heel goed adviseren met úw droomreis!

Sven Dijkstra

SVEN DIJKSTRA

Eigenaar

In de 30 jaar bij QAS holidays heb ik een aantal prachtige bestemmingen mogen bezoeken; het indrukwekkende Afrika met de prachtige landschappen en wilde dieren, het plaatjesachtige Nieuw-Zeeland met een grote diversiteit aan natuurschoon en een aantal eilanden in de Pacific die voor altijd in mijn geheugen gegrift zullen blijven. Mijn favoriete bestemming blijft toch Australië, een land dat ik inmiddels 40 keer heb bezocht.

 

 

 

 

SVENS FAVORIETE BESTEMMING:

“Ik vind Australië echt fantastisch. De uitzichten die je daar hebt, vind je nergens anders, je bent in een compleet ander wereld.”

Petra van Maanenberg

PETRA VAN MAANENBERG

Product & Marketing Manager

Als je van je passie je werk kunt maken, ben je een bevoorrecht mens! Reizen betekent je begeven in een andere wereld, mensen ontmoeten, omringd zijn door natuur en cultuur. Je moet een bestemming voelen en proeven, dat geeft enorm veel energie en een broekzak vol herinneringen, die men je nooit meer kan afnemen. Sinds mijn eerste bezoek aan Afrika in 1995, heeft dit continent mijn hart gestolen. Afrika zit vol contrasten en afwisseling. Daarbij is het unieke dierenrijk een bijzondere meerwaarde. Ook Nieuw-Zeeland behoort tot een van mijn favoriete bestemmingen, geen land zo mooi qua natuur. De uitgestrektheid en leegte van delen van Australië staan sowieso voor altijd in mij geheugen gegrift.

 

PETRAS FAVORIETE BESTEMMING:

“Toch wel Afrika omdat het zo een inmens groot en afwisselend continent is. Een reis naar Afrika zal je altijd bijblijven.”

Jaap Zwaanswijk

JAAP ZWAANSWIJK

Office Manager

Sinds september 1995 werk ik bij QAS holidays als Office Manager. Ik houd mij voornamelijk bezig met alles wat met luchtvaart te maken heeft, van tickets printen tot het onderhouden van de contacten met de luchtvaartmaatschappijen. In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk veel reizen mogen maken naar Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika. Mijn favoriete bestemmingen zijn Kenia, Tanzania en Australië.

 
 

 
 

JAAPS FAVORIETE BESTEMMINGEN:

“Kenia, Tanzania en Australië.”

Robin Elmendorp

ROBIN ELMENDORP

Advies en verkoop

Ik ben in 1998 begonnen bij QAS holidays. Buiten het maken van tickets en reserveringen, ben ik verantwoordelijk voor sales en presentaties. In de 16 jaar bij QAS holidays ben ik zeer veel naar onze prachtige bestemmingen geweest. Ik heb mij gespecialiseerd in Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Pacific. Hier ben ik dan ook vaak geweest. Maar ook onze andere bestemmingen heb ik al vele malen mogen zien. In mijn vrije tijd sta ik vooral in de keuken, de Indonesische keuken is een van mijn specialiteiten. Mijn collega’s komen dan ook trouw 1x per jaar proeven. Verder bezoek ik de thuiswedstrijden van mijn club Go Ahead Eagles en uiteraard besteed ik veel tijd aan mijn dochter. Ik woon zelf in Amersfoort, heerlijk centrale ligging voor mijn werk, maar zeker ook voor salesbezoeken.

 

ROBINS FAVORIETE BESTEMMING:

“Nieuw Zeeland. Het land is zo divers. Alles vind je daar door het speciale klimaat.
 Van jungle to grasvlaktes, van vulkanen tot leuke steden, alles is er. ”


 
 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa