QAS holidays

Zoekcode of naam product

Medewerkers


De medewerkers van QAS holidays hebben één ding gemeen: een passie voor reizen. Zij kennen onze bestemming niet alleen van papier, maar ook uit eigen ervaring en kunnen u zodoende heel goed adviseren met úw droomreis!

Sven Dijkstra

SVEN DIJKSTRA

Eigenaar

In de 31 jaar bij QAS holidays heb ik een aantal prachtige bestemmingen mogen bezoeken; het indrukwekkende Afrika met de prachtige landschappen en wilde dieren, het plaatjesachtige Nieuw-Zeeland met een grote diversiteit aan natuurschoon en een aantal eilanden in de Pacific die voor altijd in mijn geheugen gegrift zullen blijven. Mijn favoriete bestemming blijft toch Australië, een land dat ik inmiddels 40 keer heb bezocht.

 

 

 

 

SVENS FAVORIETE BESTEMMING:

“Ik vind Australië echt fantastisch. De uitzichten die je daar hebt, vind je nergens anders, je bent in een compleet ander wereld.”

Petra van Maanenberg

PETRA VAN MAANENBERG

Product & Marketing Manager

Als je van je passie je werk kunt maken, ben je een bevoorrecht mens! Reizen betekent je begeven in een andere wereld, mensen ontmoeten, omringd zijn door natuur en cultuur. Je moet een bestemming voelen en proeven, dat geeft enorm veel energie en een broekzak vol herinneringen, die men je nooit meer kan afnemen. Sinds mijn eerste bezoek aan Afrika in 1995, heeft dit continent mijn hart gestolen. Afrika zit vol contrasten en afwisseling. Daarbij is het unieke dierenrijk een bijzondere meerwaarde. Ook Nieuw-Zeeland behoort tot een van mijn favoriete bestemmingen, geen land zo mooi qua natuur. De uitgestrektheid en leegte van delen van Australië staan sowieso voor altijd in mij geheugen gegrift.

 

PETRAS FAVORIETE BESTEMMING:

“Toch wel Afrika omdat het zo een inmens groot en afwisselend continent is. Een reis naar Afrika zal je altijd bijblijven.”

Jaap Zwaanswijk

JAAP ZWAANSWIJK

Office Manager

Sinds september 1995 werk ik bij QAS holidays als Office Manager. Ik houd mij voornamelijk bezig met alles wat met luchtvaart te maken heeft, van tickets printen tot het onderhouden van de contacten met de luchtvaartmaatschappijen. In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk veel reizen mogen maken naar Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika. Mijn favoriete bestemmingen zijn Kenia, Tanzania en Australië.

 
 

 
 

JAAPS FAVORIETE BESTEMMINGEN:

“Kenia, Tanzania en Australië.”

Hein Davelaar

HEIN DAVELAAR

Sales Executive

In mijn vrije tijd ga ik er graag lekker op uit om een stuk te wandelen. Breng graag tijd door met familie en vrienden. Mag dit eveneens graag combineren met een hapje en een drankje. Het ‘goede leven’ zeg maar! Inmiddels al weer sinds 1999 in de reiswereld en in deze periode heel veel gezien op onze bestemmingen. Het team van QAS holidays ben ik komen versterken in 2009. Een geweldig leuk en gezellig TEAM. Australië en Nieuw-Zeeland heb ik meerdere keren bezocht en ook in de Pacific heb ik mijn voetsporen achtergelaten op Fiji en Samoa. In Afrika heb ik de bestemmingen Zuid-Afrika, Namibië en Kenia aangedaan. Ik vertel u er graag over om zo samen een prachtige droomreis samen te stellen. Ik hoor graag van u.

 

HEINS FAVORIETE BESTEMMING:

“Fiji en Samoa hebben wel een hele speciale indruk bij me achtergelaten.
Wat is het daar mooi zeg!”

Annemieke Hubregtse

ANNEMIEKE HUBREGTSE

Sales Executive

Ik ben Annemieke maar Mieke mag ook. Na jarenlang te hebben gewerkt op het reisburo in Hoorn werd het tijd voor iets anders. En aangezien Australië en Nieuw-Zeeland twee van mijn favoriete bestemmingen zijn, waar beter kun je dan terecht dan bij QAS holidays! Buiten het reizen en genieten van al het moois wat mij geboden wordt, fotografeer en film ik ook graag. Op de computer worden deze dan weer bewerkt en zo heb ik ondertussen al een aardige collectie foto’s en home made filmpjes. En tijdens mijn fietstochtjes door de dorpjes in Noord-Holland doe ik genoeg nieuwe ideeën op voor het volgende project.

 

MIEKES FAVORIETE BESTEMMINGEN:

“Australië en Nieuw-Zeeland, er is zoveel te beleven, te ontdekken, te zien en te doen dat
 het eigenlijk teveel is om op te noemen.”


 
 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa