QAS holidays

Zoekcode of naam product

Stopovers


Stopovers

Neem er uw gemak van en maak gebruik van een stopover!
Een vliegreis naar Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific neemt al snel 24 uur in beslag. Het is daarom raadzaam om op uw heen- en/of terugreis een stopover te maken.

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij zijn er verschillende plaatsen waar u uw reis kunt onderbreken. Indien u met een Aziatische luchtvaartmaatschappij of QANTAS Airways vliegt, vindt u de stopovermogelijkheden in het Verre Oosten. De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand biedt ook stopovermogelijkheden aan in de Verenigde Staten of op één van de vele eilanden in de Pacific.

Air New Zealand is de enige luchtvaartmaatschappij ter wereld die met zijn eigen vliegtuigen “Round the World” vliegen. Van Londen Heathrow naar New Zealand. Heen in de ene, terug in de andere richting. Stelt u zich eens voor, boodschappen doen in Hong Kong, bungy jumpen in Queenstown, snorkelen op de Cook Islands en een dag of twee doorbrengen in de Disneyparken van Los Angeles.

Informeert u eens bij ons naar de aantrekkelijke “Round the World” tarieven. Zowel QANTAS als Air New Zealand hebben een Premium Economy Class. Meer beenruimte, 50% meer recline dan Economy stoelen en speciaal bereide maaltijden.

Links ziet u een selectie uit het aanbod van stopoverbestemmingen die wij voor u kunnen reserveren. Naast de aangegeven bestemmingen hebben wij nog een groter aanbod stopoverlocaties zoals: Kuala Lumpur, Bali, Tokio, Dubai of Johannesburg.

Voor meer mogelijkheden kunt u bellen of mailen met een van onze Travel Consultants.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa