QAS holidays

Zoekcode of naam product

Airlines


Bel voor de meest actuele ticketprijzen met 020 683 80 81

KLM Royal Dutch Airlines

In 1919 werd de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM opgericht. Voluit staat die afkorting voor ‘Koninklijke Luchtvaart Maatschappij’. KLM is de oudste internationale luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog opereert onder haar eigen naam. Daarnaast staat ook de oudste internationale lijndienst die ook vandaag nog door een luchtvaartmaatschappij wordt uitgevoerd, op naam van KLM. KLM maakte in 1920 op de lijn Amsterdam-Londen haar eerste vluchten en vliegt nog altijd onder eigen naam op Londen.

Met Nederland als kleine thuisbasis kent KLM vanaf dag één een internationale oriëntatie. De kracht van KLM is dan ook het fijnmazige, wereldwijde netwerk ze met haar partners heeft opgebouwd. Dat netwerk verbindt nagenoeg alle belangrijke economische regio's in de wereld en Nederland met elkaar. Via haar thuishaven Schiphol kunnen passagiers snel en makkelijk overstappen en is voor vracht praktisch elke bestemming in de wereld uitstekend bereikbaar.

Dankzij het efficiënte netwerk, de moderne vloot en een aantal economische maatregelen, behoren de prestaties van KLM, met betrekking tot efficiënt brandstofverbruik, tot de beste van Europa.

Air France en KLM vervoeren ruim 75.8 miljoen passagiers per jaar en beschikken over meer dan 586 vliegtuigen. Dagelijks voert de combinatie 2.500 vluchten uit in het netwerk met 230 bestemmingen in 113 landen. Deelnemers aan het frequent flyer programma Flying Blue van KLM en Air France, verdienen miles en worden beloond op de routes van beide luchtvaartmaatschappijen.

Air France en KLM zijn lid van de SkyTeam alliantie. SkyTeam is een wereldwijd samenwerkingsverband van luchtvaartmaatschappijen. Via een van 's werelds grootste hub-netwerken biedt SkyTeam haar 384 miljoen passagiers per jaar een wereldwijd netwerk van 958 bestemmingen in 173 landen en gemiddeld 14.500 vluchten per dag.

Economy Class Intercontinentaal
In Economy Class genieten reizigers van de all-inclusive service van KLM, waarbij ze extra opties kunnen kiezen om hun reis te veraangenamen. Voor vertrek kunnen ze online taxfree artikelen bestellen, die ze aan boord ontvangen. Aan boord nemen ze plaats in een ergonomisch ontworpen stoel en genieten van een goede film. In deze reisklasse krijgen zij altijd een goede maaltijd en verfrissende drankjes geserveerd. Wie graag zelf zijn menu kiest, kan op de meeste vluchten voor vertrek een à la carte maaltijd bestellen.

Economy Comfort
Reizigers die Economy Class vliegen en nét iets aangenamer willen reizen, kiezen voor Economy Comfort. Dan komen ze in een ruimere zone van het vliegtuig te zitten. Daar hebben zij tot 10 cm meer beenruimte en kunnen ze de rugleuning van de stoel verder naar achteren stellen. Na de landing hebben ze voorrang bij het verlaten van het vliegtuig. Daarnaast genieten ze van alle voordelen die Economy Class biedt.

World Business Class "Huiskamer met vleugels"
Het nieuwe interieur van KLM’s World Business Class geeft reizigers meer dan ooit een thuisgevoel. KLM liet de inrichting onder handen nemen door Dutch Design icoon Hella Jongerius – met een bijzonder uitnodigende sfeer en comfortabele luxe als resultaat.

De nieuwe ‘full flat‘ stoelen in World Business Class zijn horizontaal verstelbaar en kunnen dus helemaal plat, zodat reizigers van een optimale nachtrust genieten. De positie van de stoel in de cabine en de gescheiden televisieschermen geven de reiziger meer privacy. Het interieur is niet alleen innovatief, maar ook duurzaam. Zo introduceert KLM de eerste vloerbedekking in een vliegtoestel die gemaakt is volgens het duurzame ‘cradle to cradle’ principe. Bijzonder: de details in de stof zijn gemaakt van gerecyclede KLM-uniformen.

De vernieuwing van de World Business Class binnen de KLM-vloot vindt gefaseerd plaats. In juli 2013 gaat de eerste Boeing met het nieuwe interieur vliegen. Circa midden 2014 zal de World Business Class van de volledige Boeing 747-vloot omgebouwd zijn. Streven is om eind 2015 de gehele KLM-vloot (ICA) te hebben voorzien van het nieuwe World Business Class interieur.

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zon bestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa