QAS holidays

Zoekcode of naam product

Airlines


Bel voor de meest actuele ticketprijzen met 020 683 80 81

Fiji Airways (voorheen Air Pacific)

Fiji Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Fiji en voert een reeks vluchten uit die Fiji met Australiƫ (Brisbane, Sydney en Melbourne), Nieuw Zeeland (Auckland en Christchurch), Hawaii, Los Angeles en Hong Kong verbinden. Ze bieden ook regionale vluchten in de Stille Oceaan naar Vanuatu, Samoa, Tonga en de Solomon eilanden. Daarnaast verbindt Fiji Airways de eilanden van Fiji met zowel Nadi en Suva - deze vluchten worden uitgevoerd door Pacific Sun. Air New Zealand-vluchten tussen Los Angeles en Nadi (Fiji) worden geƫxploiteerd door Fiji Airways.

De vloot van Fiji Airways bestaat uit 2 nieuwe Airbus A330-200 en B737 vliegtuigen op hun internationale routes en bieden de keuze uit Pacific Voyager Class (Economy Class) of Tabua Class (Business Class).

Pacific Voyager Class
De economy class service is ontworpen om passagiers een gevoel van ontspanning te geven vanaf het moment dat ze aan boord komen. Met het van nature vriendelijke cabinepersoneel en een elegant cabine inrichting kunnen gasten achterover leunen en genieten van de gastvrijheid van een van 's werelds meest gastvrije culturen.

Er is een ruime keuze uit entertainment opties aan boord van Fiji Airways International vluchten. De stoelen hebben een 31"- 32" pitch en een 7,5" recline. In de rugleuning bevindt zich een 10.6" beeldscherm met 'on-demand' video entertainment. Er bevindt zich ook USB-power in iedere stoel.

Uw maaltijd aan boord van Fiji Airways is een weerspiegeling van South Pacific gerechten met internationale wijnen of u nou vliegt voor een korte hop in de Pacific-regio of een langere vlucht over de Stille Oceaan.

Tabua Class
Tabua Class is de business class en biedt reizigers een unieke en exclusieve klasse van reizen op Fiji's internationale luchtvaartmaatschappij.

Op de grond kunnen passagiers die ervoor kiezen om Tabua Class te vliegen genieten van een business class check-in, verhoogde bagagelimiet en toegang tot de lounge faciliteiten op de meeste luchthavens.

In de lucht, kunnen Tabua Class passagiers genieten van een prachtig menu met inbegrip van een drie-gangen maaltijd, een assortiment aan fijne wijnen, champagne en likeuren en een selectie van kazen. De stoelen hebben een 60" pitch en kunnen tot 8 graden plat en zijn voorzien van 15.4" monitoren met 'on-demand' entertainment.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa