QAS holidays

Zoekcode of naam product

Airlines


Bel voor de meest actuele ticketprijzen met 020 683 80 81

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Met een ultramoderne vloot brengen zij u naar meer dan 120 bestemmingen op 6 continenten. Emirates streeft ernaar om uw reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan 400 internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem 'ice' en hospitality awards voor hun service.

Sinds 1 augustus 2012 wordt er op de route Amsterdam met een A380 gevlogen. Dit toestel biedt passagiers in alle klassen de meest luxueuze reiservaring die momenteel voorhanden is. De Emirates A380 garandeert een stillere, stabielere en meer milieuvriendelijke manier van reizen. Met een Shower Spa, een onboard lounge, waar u kunt genieten van een drankje en contacten kunt leggen met uw medepassagiers (voor First Class en Business Class passagiers). Het ICE entertainmentsysteem, met meer dan 1400 video- en audiokanalen, is dit de ultieme manier van vliegen. Sinds 4 december 2013 heeft Emirates een 2e vlucht vanuit Amsterdam (Boeing 777-200) naar Dubai. Deze vertrekt in de avond.

Economy
De stoelen hebben verstelbare hoofdsteunen, meer ruimte en een verschuifbare zitting. Daardoor kunnen zij verder gekanteld worden. Dat betekent meer comfort voor onze Economy Class passagiers aan boord van de Emirates A380.

Business Class
De technologische voorsprong van de Emirates A380 is indrukwekkend, maar gastvrijheid blijft toch de belangrijkste factor van de Business Class vliegervaring. Beleef de nieuwe vorm voor comfort aan boord wanneer u Business Class reist met hun geavanceerde vloot Emirates A380's en een aantal Boeing 777's.

Met uw draadloze touch-screen stoelbediening kunt u uw stoel verstellen en audio- en videokanalen selecteren. U kunt uw vliegervaring volledig aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u uw stoel veranderen in een volkomen vlak bed van 1 meter 98 lang. De stoelen zijn voorzien van bergruimte, een massagesysteem en een scherm voor uw privacy. Elke stoel aan boord van de Emirates A380 grenst direct aan een gangpad.

Met een stroomvoorziening voor laptops en een extra grote tafel biedt elke stoel een comfortabele werkplek. Voor het eigen, grote TV-scherm zijn tot 1400 kanalen ICE boordentertainment beschikbaar. Elke stoel is voorzien van een ingebouwde minibar. Uiteraard staat ons meertalig cabinepersoneel, afkomstig uit ruim 100 landen, doorlopend ter beschikking om u op uw wenken te bedienen.

First Class
Geniet van de beslotenheid van uw eigen, riante First Class Private Suite. Elke privésuite is uitgerust met een elektrische schuifdeur, een minibar, dimbare verlichting en een kaptafel met spiegel en garderobekast. Elke stoel heeft een ingebouwd massagesysteem. Het cabinepersoneel verandert uw stoel in een volledig vlak bed met matras, zodat u ontspannen en fris op uw bestemming aankomt.

Elke Private Suite heeft een groot TV-scherm aan de wand, waarop u tot 1400 video-on-demand- en audiokanalen kunt ontvangen van het meermaals bekroonde ICE-entertainmentsysteem. De scheidingswanden tussen de suites in de middelste rij kunnen worden geopend, zodat u de ervaring met uw reisgenoot kunt delen. Het dine-on-demand maaltijdservice stelt u in staat om op elk gewenst moment een selectie van het à la carte menu te bestellen.

Tevens kunt u gebruik maken van de unieke Shower Spa. U wordt op uw wenken bediend door het meertalige cabinepersoneel, afkomstig uit ruim 100 landen, dat er alles aan doet om uw First Class vliegervaring onvergetelijk te maken.

Uw eigen privéchauffeur
Business Class of First Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van de privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 55 steden wereldwijd tot uw beschikking.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa