QAS holidays

Zoekcode of naam product

Airlines


Bel voor de meest actuele ticketprijzen met 020 683 80 81

Singapore Airlines

Singapore Airlines is internationaal erkend als een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Met een zeer moderne vloot (gemiddelde leeftijd 6 jaar en 7 maanden) van 103 vliegtuigen bieden zij een netwerk aan naar 95 steden in 41 landen. Het was ook de eerste luchtvaartmaatschappij die met de nieuwe superjumbo A380 ging vliegen op geselecteerde routes.

Singapore Airlines vanaf Amsterdam Schiphol
Singapore Airlines vliegt dagelijkse met een B777-200 vanaf Amsterdam Schiphol naar Singapore. De vluchten sluiten in Singapore aan op verbindingen naar Sydney (4 vluchten per dag - 2 op A380), Melbourne (3 vluchten per dag - 2 op A380), Brisbane (3 vluchten per dag), Darwin (4 vluchten per week), Perth (4 vluchten per dag), Adelaide (1 dagelijkse vlucht plus een extra vlucht op ma, di en za), Auckland (2 vluchten per dag) en Christchurch (1 dagelijkse vlucht). In feite is Singapore Airlines de enige luchtvaartmaatschappij om u van Amsterdam naar Christchurch te vliegen met maar 1 tussenstop.
Online check-in is beschikbaar 48 uur voor vertrek.

Star Alliance
Singapore Airlines is lid van de Star Alliance groep waarbij 27 andere luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten waaronder Air New Zealand, Thai International, South African Airways, Lufthansa, Air Canada en United Airlines. De groep verwerkt 21.230 vluchten per dag naar 1290 bestemmingen in 189 landen. 'Rond-de-wereld' vliegtickets zijn beschikbaar bij alle Star Alliance maatschappijen met 3 tot 15 tussenstops in alle reisklassen.

Virgin Australia
Speciale tarieven zijn beschikbaar in Australië en Nieuw-Zeeland voor passagiers die met Singapore Airlines vliegen. Virgin Australia biedt frequente vluchten, ongeëvenaarde service en nu ook business class aan.

Singapore Stopover
Vlieg Singapore Airlines en geniet van een keur aan hotels inclusief luchthaven transfers, sightseeing opties, gratis attracties en kortingsbonnen. Prijzen beginnen vanaf slechts € 14,- per persoon voor 1 nacht.

NIEUW: Airbus A350-900 vanaf april 2016
Premium Economy Class
Premium Economy Class is de nieuwste reisklasse van Singapore Airlines en wordt nu al via diverse Europese gateways aangeboden. Vanuit Singapore is deze reisklasse tevens ook beschikbaar op verschillende doorvluchten naar Azië en Australië. Vanaf april 2016 gaat Singapore Airlines de Premium Economy Class aanbieden op de dagelijkse non-stop vluchten tussen Amsterdam en Singapore.

Dit zal gepaard gaan met de introductie van de nieuwe generatie Airbus A350-900 toestellen waarvan Singapore Airlines er in totaal 63 heeft besteld. Amsterdam zal, zodra de huidige Boeing777-300 in april 2016 wordt vervangen, de eerste Singapore Airlines bestemming zijn waar de Airbus A350 wordt ingezet. Met dit type toestel kunnen passagiers, naast de Premium Economy Class, ook de nieuwe Business en Economy Class gaan ervaren.

In Premium Economy Class beschikt de passagier over een seat pitch van maar liefst 96,5 cm en kan de stoel 20 cm achterover leunen. Dit geheel wordt aangevuld met geluidsreducerende koptelefoons en een volledig HD-beeldscherm van 34 cm, de grootste in zijn klasse, waardoor passagiers nog meer gaan genieten van het in-flight entertainment.

Verdere details van de stoel zijn een volledig lederen afwerking en een complete ondersteuning voor zowel de onderbenen als voeten. De stoelen beschikken over een eigen stroomvoorziening, twee USB poorten, een in-seat leeslamp, een cocktail tafel en extra opbergruimte voor persoonlijke eigendommen.

Passagiers in Premium Economy Class hebben naast de drie hoofdgerechten waaruit men aan boord kan kiezen, ook de mogelijkheid om voor vertrek een keuze te maken uit de Premium Economy Book the Cook service. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne - die gedurende de hele vlucht beschikbaar is - of van één van de met zorg geselecteerde wijnen.

Om een complete ervaring te garanderen krijgt de passagier die in Premium Economy Class reist voorrang bij het inchecken en ligt de bagage bij aankomst eerder op de band. Daarnaast is de bagagevrijdom voor check-in bagage 35kg. KrisFlyer leden die in Premium Economy reizen krijgen 10% meer mijlen.

B777-200 Overzicht
Economy Class
Bij het innovatieve ontwerp van de Economy Class is inbreuk in uw persoonlijke ruimte minimaal zelfs als de passagier voor u zijn rugleuning naar achteren zet, terwijl de ergonomische vormgeving van de stoel knie- en beenruimte verder maximaliseert. De stoel beschikt naast een hoofdsteun ook over een voetensteun die naar wens kan worden aangepast en een beeldscherm van maar liefst 23 cm.

Een gemakkelijk bereikbare handset gemonteerd in de armleuning, een persoonlijk en niet-storend leeslampje en de in-seat voeding zijn slechts enkele van de vele intelligente details voor u ontworpen.

Business Class
In de Business Class kunnen de leren stoelen maar liefst 125 graden naar achteren worden versteld en daarnaast kan de stoel in zijn geheel worden veranderd in een full-flat bed. Met een lengte van 193 cm en een breedte van 76 cm is deze stoel de grootste ooit geïntroduceerd en bijna 50% breder dan de gemiddelde Business Class stoel.

De Diamond stoelen zijn zo ontworpen dat de reiziger beschikt over nog meer ruimte en privacy. Zo is niet alleen de rugleuning van de stoel doorgetrokken naar de zijkanten, maar zijn er ook slechts 4 Business Class stoelen per rij, geplaatst in de vliegrichting. Door deze 1-2-1 configuratie zijn alle stoelen gangpad stoelen!

First Class (op geselecteerde vliegtuigen)
Onze First Class stoelen zijn conventionele fauteuils met een stoelafstand van 60" zodat u kunt ontspannen in ultiem comfort. U heeft een 10,4" tv-scherm met een noise-cancelling koptelefoon en audio/video-on-demand (AVOD)* met een uitgebreide filmlijst en populaire tv-programma's die op elk moment kunnen worden bekeken.

*Het 10,4" tv-scherm en AVOD is alleen beschikbaar op geselecteerde Boeing 777-200.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa