QAS holidays

Zoekcode of naam product

Airlines


Bel voor de meest actuele ticketprijzen met 020 683 80 81

Qantas

Qantas, The Spirit of Australia, heeft een gevestigde geschiedenis in het uitvoeren van de oorspronkelijke 'Kangoeroe Route' en wordt algemeen beschouwd als 's werelds grootste lange afstand luchtvaartmaatschappij. Sinds september 2012 werkt Qantas nauw samen met Emirates en vluchten kunnen worden gecombineerd door gebruik te maken van beide luchtvaartmaatschappijen.

Qantas vanaf Londen Heathrow - Emirates vanaf Amsterdam
Qantas vliegt vanaf Londen Heathrow Terminal 3 met dagelijks 2 vluchten via Dubai naar respectievelijk Sydney en Melbourne. Deze vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A380. Met ingang van 4 december 2013 sluit de 2e Emirates vlucht vanuit Amsterdam (Boeing 777-200) in Dubai aan op de Qantas vlucht vanuit Londen Heathrow. Door gebruik te maken van Qantas of Emirates kan een tussenstop worden gemaakt in Dubai. Vanuit Dubai zijn doorverbindingen mogelijk naar alle belangrijke steden in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verre Oosten. Online check-in is 24 uur voor vertrek.

Internationaal netwerk
Het wereldwijde netwerk van Qantas omvat vluchten naar meer dan 90 bestemmingen in 38 landen (inclusief codeshare partners) o.a. in Australië, Azië en de Stille Oceaan, Zuid-Amerika, Europa en Afrika.

Binnenlands netwerk
Het binnenlandse netwerk van Qantas beslaat meer dan 50 Australische bestemmingen. Op deze bestemmingen wordt zowel Business Class als Economy aangeboden. Tijdens deze vluchten wordt er een in-flight service aangeboden, zoals gratis maaltijden en snacks, alsmede audio-visuele entertainment. Qantas 'Cityflyer' service biedt klanten die reizen tussen Adelaide, Brisbane, Canberra, Melbourne, Perth en Sydney, meer vluchten en meer stoelen aan dan welke andere luchtvaartmaatschappij. Sommige routes worden uitgevoerd door Jetstar, Qantas's low-cost dochtermaatschappij waarbij full-service niet beschikbaar is.

Populaire tarieven
Bij de Walkabout Fare kunt u internationale tussenstops maken in elke richting op de route naar Australië en Nieuw-Zeeland. Het tarief is afhankelijk van het aantal tussenstops. Daarbij heeft u de keuze uit 5 steden in Australië, 4 steden in Nieuw-Zeeland of u kunt reizen via Azië of Zuid-Afrika. Stopovers kunnen worden gemaakt in Dubai, Johannesburg, Singapore, Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Jakarta en Manilla. Vluchten van Amsterdam naar Londen vice versa zijn zonder extra kosten (belastingen en brandstoftoeslagen zijn van toepassing).

De World Walkabout biedt een enorme keuze aan wereldwijde tussenstops in Amerika, Afrika en het Verre Oosten. Maak maximaal 6 internationale tussenstops, met gebruikmaking van de Qantas, British Airways en American Airlines netwerken op dit ultieme rond de wereld ticket. Dit geldt ook voor de 7 steden in Australië en 4 steden in Nieuw-Zeeland.

De Walkabout Pass, biedt u toegang tot het ongeëvenaarde Qantas binnenlandse netwerk. De Walkabout Pass is verdeeld in 3 zones in Australië en Nieuw-Zeeland, waarmee u eenvoudig een reis kunt boeken binnen een zone of tussen verschillende zones. Er is geen minimum aan vereiste sectoren. De Qantas Walkbout Pass kan alleen worden afgegeven met een Qantas of British Airways internationaal ticket naar Australië of Nieuw-Zeeland. De tickets moeten op hetzelfde moment worden afgegeven.

A380 Overzicht
International Economy
De A380 Economy stoel is geoptimaliseerd voor uw comfort. De ergonomisch ontworpen stoel van Qantas beschikt over een exclusieve koolstofvezel in de rugleuning en verstrekt daarmee een uniek natuurlijk element. De stoel is bovendien visueel verbluffend in uiterlijk. Elke centimeter van de Recaro-stoel aan boord van de A380 is geoptimaliseerd voor comfort van de passagiers.

• 332 zitplaatsen in een 3-4-3 configuratie
• Tot 18.1" zitbreedte, 31" pitch en 6" recline
• Op maat gemaakte stoel waarbij uw rugleuning en zitting bewegen als u de stoel naar achteren beweegt
• Een innovatieve voetensteunnet waarmee u kunt uitstekken als u uw benen optilt
• 10.6" Panasonic entertainment scherm
• Self-service snackbars verspreid over de cabine
• Meer dan 1000 on-demand entertainment opties met onze bekroonde in-flight programmering

International Premium Economy
Als Qantas Premium Economy passagier profiteert u van een aparte check-in, voorrang bij het in- en uitstappen en eenmaal aan boord, een toegewijde service in een aparte cabine. Uw ontvangt een drankje voor take-off, uw jas wordt opgehangen, er is een selectie aan dagbladen, een groot zacht kussen met laken en deken, en een self-service bar tijdens de vlucht. De door de Australische industrieel ontwerper Marc Newson vervaardigd Recaro stoel biedt alle comfort en ruimte die u nodig hebt.

• 32 zitplaatsen op het bovendek
• 2-3-2 configuratie
• Extra brede ergonomisch ontworpen stoel van 19,5", 42" pitch en 9" recline
• Geïntegreerde beensteun met uitklapbare voetsteun
• 10.6" Panasonic breedbeeld entertainment scherm in armleuning
• Self-service snackbar

International Business
Het 'next generation' volledig horizontale Qantas Skybed aan boord van de A380 is zo veel meer dan een bed. Met een ingebouwde rugmassage, groot elektronisch privacy scherm en slim opbergvak voor uw laptop, kunt u in alle privacy ontspannen en komt u uitgerust en fris op uw bestemming aan.

De kleinste dingen kunnen een wereld van verschil maken op een lange vlucht. De door Marc Newson ontworpen comfortbags met Korner huidverzorgingsproducten en Morrissey pyjama* zijn allemaal gemaakt voor uw plezier en comfort. *Beschikbaar op geselecteerde vluchten

• 72 Skybeds gelegen op het bovendek
• 2-2-2 configuratie
• Volledig plat bed 6.8"
• Ruim 80" pitch
• Volledig verstelbare stoel van rechtop tot een volledig plat bed
• Groot elektronisch privacy scherm tussen de stoelen
• 12.1" Panasonic breedbeeld entertainment scherm in armleuning
• Lounge met een grote comfortabele bank en self-service bar

First Class Suite
De door designer Marc Newson ontworpen multifunctionele stoel kunt u na het opstijgen draaien en veranderen in een comfortabele fauteuil met leren armsteunen zodat u zich volledig kunt ontspannen tijdens de vlucht. De stoel kan in een volledig plat bed worden omgezet en beschikt over een grote eettafel voor 2 personen. Toonaangevend Australisch restaurateur en bekroond chef-kok Neil Perry, heeft een 5-sterren in-flight menu gecreëerd met verse en gezonde gerechten die allemaal aan boord voor u worden bereid. Stel uw eigen maaltijd samen uit de component-menukaart, kies zelf wanneer u wilt eten en geniet van een drankje op elk gewenst moment. Het tot sommelier opgeleide cabinepersoneel zal u graag bijstaan bij het kiezen uit een lijst met bekroonde Champagnes en Australische wijnen voor bij uw maaltijd. Speciaal opgeleide First Class hosts zijn beschikbaar op de belangrijkste Qantas locaties over de hele wereld om u een ​​vlotte reis te garanderen door middel van een uiterst persoonlijke, individuele service. De host verzorgt uw reis vanaf het moment van reserveren tot het moment dat u aankomt op uw bestemming.

• 14 luxe prive-suites
• Ruime draaifauteuil met leren armleuningen die kan worden omgezet in een extra breed en lang bed
• Grote eettafel en een extra stoel voor een metgezel
• Grote 17" Panasonic LCD entertainment scherm
• State of the art touchscreen stoel, eigen controller om massage systeem, lichtsterkte van de ramen, privacy scherm, leeslampjes en entertainment systeem te bedienen.

Lounges aan boord
De unieke First en Business lounge aan boord van de A380 is een stijlvolle omgeving waar u kunt ontspannen met een drankje of zelfs een spontane vergadering kan voorzitten met het grote 23" entertainment scherm. Beide cabines hebben directe toegang tot de lounge die alleen bestemd is voor First en Business passagiers.

Qantas en Emirates lounges
De daarvoor in aanmerking komende Skywards leden en Qantas Frequent Flyers evenals reizigers in premium cabines hebben toegang tot Emirates en Qantas lounges.

Dit is inclusief toegang tot Emirates First Class en Business Class Lounges op pier A in Dubai Terminal 3 en Qantas bekroonde First Lounges in Sydney en Melbourne, evenals Qantas en Emirates Lounges in Australië, Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika .

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa