QAS holidays

Zoekcode of naam product

Pacific


Pacific

In de Pacific bieden wij arrangementen aan op Fiji, Cook Islands, Frans Polynesië, Tonga, Niue, Samoa en Vanuatu. Vaak kunt u een bezoek aan deze landen combineren en van uw reis één prachtige "Pacific Islands" trip maken. Verspreid over het immense wateroppervlak tussen Australië en Nieuw-Zeeland enerzijds en de Verenigde Staten anderzijds vindt u een aantal van de meest aansprekende vakantiebestemmingen ter wereld. De eilanden beschikken over parelwitte stranden, zijn bewoond door een gastvrije bevolking en worden omringd door azuurblauw water.

Natuurlijk kunt u de eilanden onderweg naar uw bestemming in Australië of Nieuw-Zeeland bezoeken, maar de eilanden zijn ook een prima vakantiebestemming op zich.

Uw reis naar de Pacific wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Uw vliegtickets naar de Pacific, en alle informatie die u wenst kunnen wij van A tot Z voor u regelen.

Uw Pacific Specialist

South Pacific Tourism Organization is een organisatie die in opdracht van de verschillende overheden in de regio het toerisme in de South Pacific promoot en ontwikkelt.


 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa