QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


Autoreizen in Afrika

Zuidelijk Afrika is grotendeels uitermate geschikt om per huurauto te ontdekken. Het wegennet en de bewegwijzering zijn per land verschillend. Vooral Zuid-Afrika kent uitstekende hoofdwegen. Ook Namibiƫ is een land dat zich zeer goed leent om op eigen gelegenheid met een huurauto te verkennen. Het land beschikt over een duidelijke bewegwijzering en goede wegen. De meeste wegen zijn echter onverhard en alhoewel goed te berijden met een normale personenauto, raden wij u toch aan een 4WD auto te huren. Gezien de relatief grote afstanden die u moet afleggen, zult u het rijden met een 4WD auto als veel comfortabeler ervaren. Wij hebben diverse autoreizen voor u geselecteerd. Uiteraard zijn deze reizen altijd naar uw wensen aan te passen.

Tenslotte hebben we dan nog de individuele camperrondreizen, waarbij de overnachtingplaatsen op de route voor u zijn vastgelegd.

Het spreekt voor zich dat u bij al onze autorondreizen een uitgebreide routebeschrijving ontvangt. Selecteer de autorondreis van uw keuze voor meer informatie.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa