QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


Madagaskar

Madagaskar, ook wel de Galapagos van Afrika genoemd, is een unieke bestemming en heeft een biodiversiteit die nergens anders ter wereld zo groot is. 80% van de flora en fauna is uniek en endemisch. Veelal bekend zijn de lemuren (halfapen). Deze komen alleen hier voor. Er leven 40 verschillende soorten hiervan op Madagaskar. Maar er zijn ook de vele soorten kameleons en 7 soorten reusachtige baobab bomen.

Madagaskar heeft veel te bieden, natuur, vriendelijke mensen en adembenemende landschappen, maar vooral een intacte authenticiteit.

QAS holidays biedt de bestemming Madagaskar aan. Onze reizen brengen u onder andere naar nationale parken als het Ranomafana National Park, Isalo National Park en het Domaine Pyereras Reserve. Ifaty, met zijn spinyforest en Nosy Be behoren ook tot de mogelijkheden.

Wij hebben voor diverse reizen voor u geselecteerd, waarbij u wordt rondgereden door een privéchauffeur. Tegen slechts een geringe meerprijs kunnen wij voor u een Engelssprekende gids boeken. Het type auto kan variëren van een 4WD tot Minivan, afhankelijk van de groepsgrootte.


Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa