QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


Mozambique

Mozambique werd in 1975 onafhankelijk na vijf eeuwen een Portugese kolonie te zijn geweest. Door een bijna 20 jaar durende burgeroorlog, die in 1992 tot een einde kwam, behoorde Mozambique tot een van de armste landen ter wereld. De laatste jaren groeit de economie met gemiddeld 10% en is daarmee een van de snelst groeiende ter wereld. Het toerisme maakt ook een enorme groei mee, met name vanuit Zuid-Afrika. Mozambique is dan ook perfect te combineren met een bezoek aan de landen in zuidelijk Afrika.

In Maputo, de hoofdstad van Mozambique, vindt u de Portugese invloed terug in onder andere de architectuur. De kuststreek, 2.500 kilometer lang, is een waar paradijs voor zonannbidders, snorkelaars en duikers.

De belangrijkste bestemming op het vasteland is de provincie Inhambane met zijn uitgestrekte stranden. Ter hoogte van Vilanculos, ligt de Bazaruto Archipel met als belangrijkste eilanden Bazaruto en Benguera. In het noorden, voor de kust van Pemba, ligt de Quirimba archipel. Deze relatief nieuwe en onontdekte eilandengroep beschikt over exclusieve accommodaties.


Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa