QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Sinds de afschaffing van de ‘Apartheid’ en de vrijlating van Nelson Mandela in 1990 onderhoudt het land weer internationale betrekkingen. Het toerisme is tegenwoordig een van de belangrijkste bronnen van inkomsten.

Het land, vijf maal zo groot als Groot-Brittannië, biedt een enorme diversiteit aan landschappen; van semiwoestijnen, bushvelden, langgerekte stranden tot ruige bergenketen. Dit, in combinatie met de unieke wildparken en prachtige bevolking, zorgt ervoor dat Zuid-Afrika ook wel een ‘wereld in één land’ wordt genoemd.

Ook op het gebied van cultuur kent Zuid-Afrika een enorme diversiteit. Het land telt ongeveer 45 miljoen inwoners en kent 11 officiële talen. De meeste Zuid-Afrikanen zijn meertalig maar in de meeste plaatsen wordt Engels gesproken.

Door de enorme diversiteit die Zuid-Afrika te bieden heeft is er werkelijk voor ieder wat wils. Dit varieert van een zoektocht naar de ‘Big Five’ (leeuw, olifant, neushoorn, buffel en luipaard) in een van de natuurreservaten of heerlijk ontspannen langs de brede stranden langs de kustlijn. Uw keuze kan vallen op de vele culturele routes, een verblijf in een wijngebied of u proeft de geschiedenis van het land in een van de diverse historische plaatsen.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa