QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


JAMBO!
Het Afrikaanse continent heeft u als reiziger veel te bieden. Afrika trekt bezoekers die een intense ervaring willen beleven, proeven en voelen. Er gebeurt iets van binnen wanneer u in dit werelddeel verkeert.

Zijn het niet de ontmoetingen met de prachtige volkeren die er al eeuwenlang hun eigen tradities en cultuur doorvoeren, dan is het wel het gevoel alsof u door het decor van een natuurfilm reist. Afrika is een bestemming vol contrasten, alles is zo anders, het is afwisselend en puur!

Het valt niet altijd mee een keuze te maken welk land of landen het beste bij u passen. Dit is sterk afhankelijk van uw wensen, verwachtingen, periode, manier van reizen en uiteraard uw budget.
Wanneer bijvoorbeeld de essentie van uw reis het zien van veel wilde dieren is, adviseren wij u landen als Kenia, Tanzania, Botswana en Zambia. Voor reizigers die graag zelf met een huurauto of camper reizen zijn de landen Zuid-Afrika,Namibiƫ, Zimbabwe en Mozambique geschikt.

Landen als Madagaskar, Ethiopiƫ en Angola staan qua toerisme nog behoorlijk in de kinderschoenen en komen meer in aanmerking voor de ervaren reizigers. Combinaties van landen zijn ook mogelijk, wellicht wilt u uw rondreis wel verlengen aan een idyllisch strand. Denk hier bijvoorbeeld aan de kust van oost Afrika, Mozambique, Mauritius of de Seychellen.

Uw reis naar Afrika wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Aantrekkelijke vliegtarieven naar Afrika, een Self Drive avontuur in Afrika en alle informatie die u wenst kunnen wij van A tot Z voor u regelen.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa