QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


JAMBO!

Heeft u plannen voor een reis naar Afrika?

De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag met het boeken en invullen van uw reis.
QAS holidays is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het samenstellen van reizen naar Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific.
Als reisorganisatie naar deze bestemmingen hebben wij een ruim aanbod aan vluchten, auto- en camperhuur, hotels, tours en autoreizen. Ons specialisme is maatwerk.

Het Afrikaanse continent heeft u als reiziger veel te bieden. Afrika trekt bezoekers die een intense ervaring willen beleven, proeven en voelen. Er gebeurt iets van binnen wanneer u in dit werelddeel verkeert.

Zijn het niet de ontmoetingen met de prachtige volkeren die er al eeuwenlang hun eigen tradities en cultuur doorvoeren, dan is het wel het gevoel alsof u door het decor van een natuurfilm reist. Afrika is een bestemming vol contrasten, alles is zo anders, het is afwisselend en puur!

Het valt niet altijd mee om een keuze te maken welk land of welke landen het beste bij u passen. Dit is sterk afhankelijk van uw wensen, verwachtingen, periode, manier van reizen en uiteraard uw budget. Wanneer bijvoorbeeld de essentie van uw reis het zien van veel wilde dieren is, adviseren wij u landen als Kenia, Tanzania, Botswana en Zambia. Voor reizigers die graag zelf met een huurauto, 4WD of camper reizen zijn de landen Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique geschikt. Een land als Madagaskar staat qua toerisme nog wat meer in de kinderschoenen en komt vooral in aanmerking voor de ervaren en flexibele reiziger.

Combinaties van landen zijn ook mogelijk, wellicht wilt u uw rondreis wel verlengen aan een idyllisch strand. Denk hier bijvoorbeeld aan de kust van oost Afrika, Mozambique, Mauritius of de Seychellen.

Uw reis naar Afrika wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Vraag naar de aantrekkelijke vliegtarieven naar Afrika en alle verdere informatie die u wenst. Wij kunnen uw reis van A tot Z voor u regelen of desgewenst een deel van uw reis. U kunt bij ons terecht voor individuele auto- of camperreizen, begeleide groepsreizen, privé safari's, actieve- en avontuurlijke reizen, treinreizen of een op maat samengestelde reis. Wij adviseren u graag over het ruime aanbod en de persoonlijke ervaring met mooie lodges, B&B's, hotels, appartementen, restcamps, privéhuizen en de luxe tented camps.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa