QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


     
Appartementen, Huizen & Overwinteren

QAS holidays biedt een scala aan appartementen en luxe huizen aan in en rondom Kaapstad. Deze vorm van verblijf is uitermate geschikt voor gezinnen, families en vrienden. Er is keuze uit onderkomens van 1 tot wel 4 slaapkamers en 1 of meerdere badkamers. De appartementen en luxe huizen zijn boekbaar voor een kort verblijf, maar ook voor een langere periode. Afhankelijk van de groepssamenstelling, de lengte van verblijf en het budget bekijken wij voor u welke locatie het beste bij u past.

Appartementen, Kaapstad, Clifton & Camps Bay
De appartementen en exclusieve woningen zijn onder andere gesitueerd rond de schilderachtige kaden van de oude haven van Kaapstad, 'Victoria & Alfred Waterfront' en de gezellige buurt 'De Waterkant'. Alle woningen zijn gelegen op loopafstand van restaurants, winkels en uitgaans-gelegenheden. Ongerepte stranden en de Tafelberg liggen op 10 minuten rijden per auto of taxi.

Indien u bij aankomst wat standaard spullen klaar wilt hebben staan is er een boodschappendienst.
Kinderen zijn zeer welkom en kinderoppas is beschikbaar op verzoek. Ook een ontbijt service is mogelijk en u kunt gebruik maken van de service van een concieĢˆrge, huishuiding en iemand die u voorziet van toeristische informatie.

Huizen, diverse locaties binnen Zuid-Afrika
Wanneer u reist met familie of vrienden zijn er in Zuid-Afrika huizen te boeken die geschikt zijn voor kleine groepen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in Hazyview, aan de rand van het Krugerpark en Blyde River Canyon of in Knysna, het hart van de Tuinroute.

De huizen zijn er in de vorm van chalets, bungalows, log cabins of volwaardige woningen met ver- diepingen of gelijkvloers. Alle comfort en benodigdheden zijn aanwezig. Het brengt vooral rust met zich mee wanneer u vanuit 1 plek de omgeving verkent. De accommodaties zijn er in allerlei prijsklassen en te boeken voor 1 of iets meer nachten. Voor een 'long-stay' verblijf zijn de prijzen op aanvraag en wordt er een gereduceerd tarief gehanteerd.


Prijsbijlage 2017 - 2018

46 Loader, De Waterkant, Kaapstad

Prijs laagseizoen vanaf € 284,- per appartement per nacht in een 2-bedroom Luxury Apartment (max. 4 pers.), o.b.v. logies

 

Prijsbijlage 2017 - 2018

100 Loader, De Waterkant, Kaapstad

Prijs laagseizoen vanaf € 335,- per appartement per nacht in een 2-bedroom Superior Apartment (max. 4 pers.), o.b.v. logies

 

Prijsbijlage 2017 - 2018

Vrede en Lust Wine Estate, Franschhoek

Prijs laagseizoen vanaf € 243,- per cottage per nacht in een 2-bedroom Jonkmanshuis Cottage (max. 2 volw. en 2 kinderen), inclusief ontbijt

 

Prijsbijlage 2017 - 2018

Kololo Game Reserve Standard Chalet, Vaalwater/Limpopo

Prijs laagseizoen vanaf € 287,- per chalet per nacht in Oom Piet Chalet (max. 4 pers.), inclusief halpension en 1 game drive p.d.

 

Prijsbijlage 2017 - 2018

Stannards Guest House, Knysna

Prijs laagseizoen vanaf € 126,- per cottage per nacht in een Garden Cottage (max. 5 pers.), o.b.v. logies

 


 

Adres

QAS holidays
Vijzelgracht 13
1017 HM Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa