QAS holidays

Zoekcode of naam product

Nieuw-Zeeland


Begeleide groepsreizen

Voor degenen die tijdens hun reis zich nergens druk over willen maken en onderweg willen genieten van goede accommodaties en professionele reisbegeleiding, zijn de door ons geselecteerde 'Discover New Zealand' en 'Kakapo North & South Island' begeleide groepsreizen ideaal.

U reist in de modernste bussen, uitgerust met airconditioning, video en toilet of per luxe trein. Tijdens de tours wordt er veelal in 4- tot 5-sterren hotels en motels overnacht en zijn er verscheidene excursies in het programma ingebouwd. Het enige wat u hoeft te doen is plaats te nemen in de comfortabele stoelen en genieten van het prachtige uitzicht en de professionele uitleg.

Indien u wat minder geld wilt uitgeven voor uw reis, maar wel graag georganiseerd op stap gaat, is de 'New Zealand Getaway' hotelrondreis ideaal. U reist onder leiding van een chauffeur en een ervaren reisleider en u overnacht in comfortabele hotels variërend van 3- tot 4-sterren. Veel van de maaltijden zijn inbegrepen.

Een specificatie van de hotels en de maaltijden vindt u terug in onze prijsbijlage op de pagina van de betreffende hotelrondreis.

TIP: QAS holidays heeft een nog veel breder aanbod aan begeleide groepsreizen. Gedetailleerde programma’s en prijzen kunt u bij ons opvragen.


Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa