QAS holidays

Zoekcode of naam product

Nieuw-Zeeland


Britz Campervans

Britz Campervans is de zustermaatschappij van Maui. Britz Nieuw-Zeeland biedt u de keus uit maar liefst 7 modellen campers. Deze wat oudere campers zijn over het algemeen iets eenvoudiger ingericht en blijven langer in de vloot. Hierdoor zijn deze campers aantrekkelijker geprijsd.

Britz Campervans werkt met de 'Flex Tarief' zoals hieronder in de prijsbijlage uitgelegd.

Of u alleen op pad gaat, in het gezelschap van vrienden of familie, of als deel van een konvooi, wij weten dat u de vrijheid wilt om uw reis te plannen zoals u wilt.
Prijsbijlage 2019 - 2020 Britz Campervans Nieuw-Zeeland
 
Britz hanteerd zogenaamde ‘Flextarieven’. Deze tarieven wijzigen, afhankelijk van vraag en aanbod wekelijks, we sturen u graag een vrijblijvende offerte (op aanvraag).
 
Toeslag 'Britz Inclusive Pack' € 27,- per dag (maximaal 50 huurdagen).
 
Vroegboekkorting: er wordt 5% korting gegeven op bovenstaande tarieven (niet over het 'Britz Inclusive Pack') voor boekingen gemaakt 180 dagen of meer voor vertrek voor de reisperiode van 01/04/19- 31/03//20 (niet geldig in combinatie met andere speciale aanbiedingen).
 
Lange termijn korting: over het algemeen wordt 5% korting gegeven voor huurperiodes van 21 dagen of meer, daarnaast kunt u de huurdagen van eventuele verschillende periodes waarin u een camper huurt in Australië, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika bij elkaar optellen om voor deze korting in aanmerking te komen. De verschillende huurperiodes dienen binnen een periode van 3 maanden te vallen (onder voorbehoud van wijzigingen).
 
Let op: Op deze pagina vindt u de reguliere flextarieven. Het gehele jaar door zijn er speciale aanbiedingen die een behoorlijke besparing kunnen opleveren. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan!

 


 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa