QAS holidays

Zoekcode of naam product

Nieuw-Zeeland


maui Campers

Campers van maximaal 3 jaar oud met zeer uitgebreide en moderne faciliteiten. De maui campers beschikken over WiFi (inclusief 1GB).

maui Winery Havens

Indien u een maui camper huurt heeft u nu de exclusieve gelegenheid om op een wijnboerderij te kamperen.

U kampeert tussen de wijnranken en tevens is er een picknick mand en een fles wijn bij de prijs inbegrepen. Kijk in de bijlage op deze pagina voor de kosten en mogelijkheden.

Campermate Tablet

Wanneer u een camper van maui huurt heeft u de gehele reisperiode de beschikking over de handige 'Campermate Tablet'. Op deze tablet vindt u toeristische informatie en handleidingen.

De tablet is tevens uitgerust met een GPS navigatiesysteem zodat u heerlijk ontspannen op reis kunt zonder u zorgen te hoeven maken of u wel de juiste route neemt.


Prijsbijlage 2019 - 2020 Maui Campers Nieuw-Zeeland

 
maui hanteerd zogenaamde ‘Flextarieven’. Deze tarieven wijzigen, afhankelijk van vraag en aanbod wekelijks, we sturen u graag een vrijblijvende offerte (op aanvraag).
 
Toeslag 'maui Inclusive Pack' € 24,- per dag (maximaal 50 huurdagen).
 
maui “ELITE” optie: indien u gegarandeerd een camper wilt die niet ouder is dan 1 jaar, dan is de toeslag hiervoor € 22,- per dag.
 
Vroegboekkorting: er wordt 8% korting gegeven op bovenstaande tarieven (niet over het 'maui Inclusive Pack') voor boekingen gemaakt 180 dagen of meer voor vertrek voor de reisperiode van 01/04/19- 31/03//20 (niet geldig in combinatie met andere speciale aanbiedingen).
 
Lange termijn korting: over het algemeen wordt 5% korting gegeven voor huurperiodes van 21 dagen of meer, daarnaast kunt u de huurdagen van eventuele verschillende periodes waarin u een camper huurt in Australië, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika bij elkaar optellen om voor deze korting in aanmerking te komen. De verschillende huurperiodes dienen binnen een periode van 3 maanden te vallen (onder voorbehoud van wijzigingen).
 
Let op: Op deze pagina vindt u de reguliere flextarieven. Het gehele jaar door zijn er speciale aanbiedingen die een behoorlijke besparing kunnen opleveren. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan!

 


 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa