QAS holidays

Zoekcode of naam product

Nieuw-Zeeland


Nieuw-Zeeland

Land Oppervlakte: 270.534 km²

Aantal Inwoners: ca 4.700.000

Hoofdstad: Wellington

Officiële Taal: Officiële taal is Engels en Maori.

Muntsoort: Nieuw-Zeelandse dollar

Creditcards: Creditcards worden geaccepteerd. Houd er rekening mee dat een pincode steeds vaker vereist is bij een creditcardbetaling of geldopname. Vraag deze pincode dus tijdig aan bij uw creditcardmaatschappij of bank. Geldautomaten vindt u door het gehele land.

Tijdzone: UTC +12

Electriciteit: 240V. U heeft een verloopstekker nodig. Stopcontacten zijn geaard en hebben drie rechthoekige gaten.

Landcode: +64

Klimaat: Het klimaat in Nieuw-Zeeland varieert van subtropisch op het Noordereiland tot gematigd in het zuiden. In de periode van mei tot september raden wij u aan warme kleding mee te nemen. Dit geldt zeker voor het Zuidereiland waar u in deze periode kunt wintersporten.

Reisdocument: U hebt een paspoort nodig dat nog ten minste 3 maanden geldig is na vertrek uit Nieuw-Zeeland. Een retour- of doorreisticket is verplicht. Vliegt u via Los Angeles dan dient u een zgn. ESTA formulier in te vullen. Dit kan online via het Elektronische Systeem voor Reistoestemming

Visum: Voor reizigers met een Nederlands paspoort is een visum is niet vereist voor een verblijf van maximaal 3 maanden.

Gezondheid: Bij reizen naar veel (sub)tropische bestemmingen zijn vaccinaties of andere voorzorgsmaatregelen aanbevolen of zelfs verplicht. Vaak moeten deze middelen een bepaalde tijd voor vertrek worden toegediend. Zorg dat u vier tot zes weken voor uw vertrek de juiste informatie inwint over het gebied dat u gaat bezoeken. U kunt hiervoor ook terecht bij TravelClinic Rotterdam

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa