QAS holidays

Zoekcode of naam product

Australië


     
Cruises en Expedities

Coral Princess
Stap aan boord van de luxueuze Coral Princess voor een onvergetelijke 4-daagse cruise langs de pittoreske eilanden en kust van Australië. Elke dag vaart u ongeveer 3 à 4 uur door het tropisch paradijs van het Great Barrier Reef. U bent in de veilige handen van de kapitein en zijn bemanning die elk plekje van het rif kennen. Regelmatig worden er excursies gemaakt naar de vele eilanden die u passeert. U kunt daar genieten van onder andere een strand-barbecue of heerlijk uitrusten op het strand.

Holland America Line
Met meer dan 137 jaar ervaring is Holland America Line één van de leiders in het betere cruise segment. Met de komst van de Nieuw Amsterdam in 2010 telt deze, van oorsprong Nederlandse, maar tegenwoordig Amerikaanse, rederij 15 schepen.
De duur van de reizen varieert één of twee weken tot de wereldcruise van zelfs 108 dagen. De officieren zijn meestal nog van Nederlandse afkomst.

Door een enorme investering heeft men recentelijk het zogenaamde ‘Signature of Excellence’ programma op alle schepen geintroduceerd. Zo zijn bepaalde facetten aan boord gerenoveerd of vernieuwd en zijn er verbeteringen aangebracht op het gebied van de inrichting van de publieke ruimten en de hutten, de kwaliteit van de maaltijden, de dienstverlening aan boord en het activiteitenprogramma.

Het niveau van de maaltijden is in elk van de restaurants uitstekend en het aanbod is gevarieerd. Naast het proeven en genieten van overheerlijke gerechten, kunt u aan boord kennis maken met bekende auteurs van kookboeken, experts op het gebied van wijnen, chocolade en kazen. Het “Culinary Arts Center” van Holland America Line biedt daarnaast kookdemonstraties, wijnproeverijen en persoonlijke kooklessen. Een cruise met Holland America Line is een cruise in traditionele stijl en dit komt op een aantal schepen eveneens tot uitdrukking in het klassiek ingerichte interieur.

QAS holidays verzorgt cruises met de Holland America vanuit Australië of Nieuw-Zeeland.

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:01 uur
za: 10:00 - 15:00 uur


Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa