QAS holidays

Zoekcode of naam product

Australië


Apollo Campers

Apollo is echt een Australisch familiebedrijf, zij ontwikkelen zelf de campers en deze zijn dan ook prima aan de Australische omstandigheden aangepast. Apollo beschikt over depots in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.

De campers van Apollo komen in allerlei verschillende maten en prijsklassen.

Zodra een Star RV camper ouder is dan een jaar is verhuist deze naar de Apollo vloot, onder welke naam zij daarna nog maximaal 2 jaar verhuurd worden.

Apollo Connect

Voor alle huurders biedt Apollo de zogenaamde Apollo Connect App aan. Met behulp van deze app kunt u informatie over de camper opvragen, campings boeken en eventueel contact met Apollo opnemen indien u een vraag of een probleem met de camper heeft.


Apollo Motorhomes Australië
Apollo maakt gebruik van 'Flex Tarieven' om de dagelijkse huurprijs te berekenen. Apollo flextarieven worden iedere vrijdag bepaald voor de verkoop vanaf de volgende maandag. Alle Apollo tarieven/offertes vervallen op de zondag aan het eind van de week waarin het tarief is afgeven. Tarieven kunt u bij ons opvragen.
 
Toeslag 'Apollo Value Pack' € 33,- per dag (maximaal 50 huurdagen) en € 37,- per dag (maximaal 50 huurdagen) voor 4WD's.
 
Vroegboekkorting: er wordt 5% korting gegeven op de dagprijs van de camper (niet over het 'Apollo Value Pack') voor boekingen gemaakt 180 dagen of meer voor vertrek voor de reisperiode van 01/04/22- 31/03//23 (niet geldig in combinatie met andere speciale aanbiedingen).
 
Lange huur korting: voor huurperiodes van 21 of meer is er een korting van 8% van toepassing, daarnaast kunt u de huurdagen van eventuele verschillende periodes waarin u een camper huurt in Australië, Nieuw-Zeeland of de USA bij elkaar optellen om voor deze korting in aanmerking te komen. De verschillende huurperiodes dienen binnen een periode van 3 maanden te vallen, deze korting is niet van toepassing op het 'Apollo Value Pack'.
 
Let op: Op deze pagina vindt u de reguliere tarieven. Het gehele jaar door zijn er speciale aanbiedingen die een behoorlijke besparing kunnen opleveren. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan!

 


 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa