QAS holidays

Zoekcode of naam product

Australië


     
G'DAY!

Heeft u plannen voor een reis naar Australië ?

De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag met het boeken en invullen van uw reis.
QAS holidays is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het samenstellen van reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de Pacific en Afrika.
Als specialist naar deze bestemmingen hebben wij een ruim aanbod aan vluchten, auto- en camperhuur, hotels, tours en autoreizen. Ons specialisme is maatwerk. Samen met u kunnen wij de reis naar uw wensen invullen.

Australië werd in 1606 door de Nederlander Willem Janszoon ontdekt en sindsdien zijn vele Nederlanders hem gevolgd. De banden met Nederland zijn nog steeds belangrijk en jaarlijks brengen ongeveer 50.000 Nederlanders een bezoek aan Australië. Met slechts 24 miljoen inwoners, in een land 178 keer groter dan Nederland, vindt u in Australië rust, ruimte en een schitterende natuur met talloze Nationale Parken, maar ook bruisende miljoenensteden als Sydney en Melbourne.

Vanwege de ligging op het zuidelijk halfrond zijn de seizoenen omgekeerd aan die van ons. Zo is de Australische zomer onze winter. Het onmetelijke continent kent verschillende klimaatzones. Dit maakt Australië het gehele jaar door een ideale vakantiebestemming. Zo kunt u het zuiden, inclusief Tasmanië, het beste bezoeken tijdens de Australische zomermaanden (nov-feb). De beste periode voor een bezoek aan het tropische noorden van Australië is in de Australische winter (mei-aug), onze zomer.Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa