QAS holidays

Zoekcode of naam product

Afrika


Kariega Game Reserve, nabij Kenton-on-Sea (€€€€)*

Kariega Game Reserve is een internationaal gerenommeerde Big-5 private game reserve, gelegen ten oosten van Port Elizabeth. Het 10.000 hectare tellende gebied is familie eigendom en wordt ook door de familie gerund. Het landschap omvat 5 verschillende ecosystemen, geschikt voor een breed scala aan wildleven. Dit heeft in de loop der jaren geresulteerd in goede mogelijkheden voor het spotten van wild en vogels. Twee grote rivieren doorkruisen het reserve, waar gasten kunnen genieten van prachtig boottochten, kanoën en vissen. Luxe accommodatie wordt aangeboden in 5 verschillende lodges.

Settlers Drift (5-sterren) is gelegen in een afgelegen en ongerept deel van de Kariega wildernis. De lodge bestaat uit 9 ruime en zeer luxe tent suites (elk 110 m²), compleet ingericht met een privé dek, uitgebreide badkamer en zelfs een houtkachel. Het stijlvol ingerichte centrale deel van de Tented Lodge omvat een panoramisch uitzicht over de vallei, een uitstekend restaurant, bar, bibliotheek/lounge, wijnkelder, buiten vuurplaats, curio shop, een zwembad, boma en een Sala voor spa-behandelingen.

River Lodge(4-sterren superior) is een unieke lodge, gebouwd aan de oevers van de rivier de Bushmans en bestaat uit 10 prachtig ingerichte en ruime suites. De meeste suites zijn omgeven door bush. Binnen de Lodge zijn diverse rustige plekken waar gasten gebruik kunnen maken van de Wifi verbinding of een boek kunnen lezen uit de bibliotheek. Het zwembad met zonnedek grenst aan de rivier en ook in de River Logde kunt u zich laten verwennen met een ontspannen wellness behandeling. Speciale activiteiten omvatten varen, kanoën, vissen en dagelijkse boottochten naar de stranden van Kenton.

Ukhozi Lodge (4-sterren superior) is in 2018 volledig herbouwd. De romantische en typisch Afrikaanse intieme sfeer komen goed tot zijn recht in deze lodge. De luxe suites zijn omgeven door bush en hebben elk een kleine plunge pool en dek met uitzicht op de vallei. De lodge biedt African-style lounges, een restaurant, een boma met een buitenzwembad. Als gast kunt u hier genieten met een drankje bij het open vuur. Het restaurant serveert uitstekende gerechten en de nieuwe Spa verzorgt een ruim assortiment aan behandelingen.

Main Lodge (3,5 tot 4-sterren) biedt families, vrienden en paren een ontspannen en vriendelijke omgeving om te genieten van de Afrikaanse bush. Alle log-chalets zijn voorzien van airconditioning, met en-suite slaapkamers, ruime privédekken en 4 chalets hebben een eigen plunge pool. De lodge is vakkundig geïntegreerd met de omliggende bush. Het restaurant serveert traditionele gerechten in buffetvorm of er wordt een diner geserveerd in de boma. Spa-behandelingen worden aangeboden in het nieuwe wellness-centrum. Er is een dagelijkse kinderprogramma beschikbaar.

De Homestead (4-sterren) is een lodge voor exclusief gebruik van een kleine groep of familie tot maximaal 14 personen. De Homestead biedt haar gasten afgelegen comfort, gemak en luxe. Met een speciale game ranger en de chef-kok heeft u als gast alle flexibiliteit om uw eigen specifieke behoeften en wensen in te vullen. Met 7 slaapkamers, allen met eigen badkamer, een bar, zwembad, satelliet-TV en spectaculair uitzicht is het de perfecte lodge voor een speciale gelegenheid.

*Prijsindicatie per kamer, vanaf:
€ = € 50 - € 99
€€ = € 100 - € 199
€€€ = € 200 - € 399
€€€€ = € 400 - € 799
€€€€€ = € 800 en hoger



 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa